Hellands i Hawaii

Hellands i Hawaii

Bedehuskirken, håper alt er bra med dere!

Vi har det veldig bra både store og små. Det midlertidige livet her på Hawaii, har som alle andre steder en hverdag, men vi kjenner at sol og varme, enklere boforhold, færre eiendeler og mye åndelig fellesskap, gjør oss veldig godt. Takknemligheten til Gud er stor for at han har ordnet det slik at vi kan være her akkurat denne tiden.

Christina underviser i Foundation School og trives veldig godt med det. Det er en DTS for barn, og hun leder klassen for barna mellom 7-9 år. Dagene er lange, men gleden av å få undervise og disippelgjøre barn over en 3 måneders periode, veier opp for alt strevet og sene kvelder med forberedelse. At Gud virker og møter de små, er det mange eksempler på.

Ungene trives i Foundation School. De er stort sett ute med venner fra flere ulike land fra morgen til kveld. Vi ser tydelig at undervisningen, fokuset og erfaringene med Gud, gjør noe med troslivet deres, og vi er takknemlig for alle menneskene her som er gode forbilder for livet med Jesus.

Mitt sabbatsopphold er litt roligere og saktere enn Christina sin hverdag. Jeg prøver å lytte til Ånden mens jeg bruker tid på å lese, be, søke stillhet, gå på ulike undervisninger og møte folk som gjør mange spennende ting for Gud. Det beste med å være her er at det er tid til å gå de lange prosessene med Gud. Tempoet i dagliglivet og fraværet av ansvar, gjør at prosessene ikke avbrytes, men lettere kan fullføres. Gud jobber på dypet, og det er både vondt og godt. Forhåpentligvis blir jeg mindre og Gud større. Jeg er takknemlig for Hans trofaste nåde som frelser, utruster og forandrer.

Ønsker dere alle en fortsatt god og velsignet vinter.

Ser frem til gjensyn etter påske.

Magnar

Powered by Cornerstone