Kom heim!

Kom heim!

Der de fleste antagelig så en litt impulsiv løs kanon på dekk, så Jesus en klippe som han vil bygge sin kirke på. Jesus har en plan for våre liv også selv om den ikke alltid er like lett å få øye på.  

Vi tror at troslivet er et liv i etterfølgelse, vi er pilegrimer på vandring mot det Jesus har for oss. Hvordan ser denne helliggjørelsens vei ut i dag for den moderne mannen i en tidsalder som har et helt annet syn på selvrealisering?  

”Gud, du har skapt mitt hjerte, og det er urolig inntil det finner hvile i deg”, sier kirkefaderen Augustin. De første kristne ble kalt Veien. Å være kristen er å være på vei. Det handler om å være i bevegelse mot noe. Jesus leder oss mot Faderen, vårt opprinnelige design og vårt hjem. Jesus er veien, det er han vi følger. Hjem er der sannheten og livet er, og det er sammen med Gud. Knut Hamsun har helt rett når han sier at «mennesket ikke kan være alle steder fra».  

Vi har tro for å legge til rette for at menn på vandring skal kunne komme sammen for å sette mot i hverandre, be, samtale og prise Herren sammen. Det at man kan stå skulder ved skulder med noen er mer tiltrengt enn på lenge. Temaet for disse samlingne har fått navnet: «Kom Heim!». Dette vil være utgangspunktet for forkynnelsen som vil være en sentral ingrediens alle kveldene.  

Torsdag 24.3 er det duket for den første kvelden. Mannskomiteen bestående av Svein Arne Fasseland, Håvard Braut og Jarle Mong, står for programmet og kaffien. Det vi skal ha til kaffien, står vi alle sammen for i god kristen tradisjon. Vi håper på mye gjærbakst og sjokolade. 

Vel møtt! 

Jarle 

Powered by Cornerstone